Book online
98 38 22 22

Service under garanti

Du kan frit vælge værksted og samtidig beholde fabriksgarantien!

EU-regel giver dig frihed til at vælge – med garanti!
Du har, i henhold til gældende EU-regel*, mulighed for at få din bil serviceret på et AutoPartner-værksted i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien**. Kravet er blot, at værkstedet servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af original kvalitet.

Original kvalitet
På AutoPartner værkstederne bruger vi reservedele, der er af original kvalitet dvs. samme høje kvalitet som din bil er “født” med. Alle AutoPartner-værksteder har desuden adgang til biltekniske data, der er afstemt efter bilfabrikkernes forskrifter. På den måde lever vi op til bilfabrikanternes krav og normer, og din bil bliver serviceret fuldstændig, som bilfabrikkerne kræver det.

Dokumentation
For at bevare din garanti skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de anbefalede eftersyn. Derfor skal du sikre dig, at din mekaniker stempler dit servicehæfte samt at du har en udspecificeret faktura. En af fordelene hos et AutoPartner værksted er, at du betaler for det du får. Det gør du, fordi alle reparationer afregnes efter det reelle materiale- og tidsforbrug og ikke et fastprissystem.

I forbindelse med service og reparation af din bil, har vi også mulighed for at tilbyde finansiering af din værkstedsregning.

* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.
** For biler ny-indregistreret efter 1. januar 2003.